Våra lopp


Siljan Runt – En motionsrunda på cykel

När:
11-12 september 2021

Kostar:
16 mil: 895 kr
12 mil: 750 kr
7 mil: 500 kr

Var:
Start och mål på Sollerön med tre olika färdvägar att välja på:
16 mil runt Orsasjön och Siljan
12 mil runt Siljan
7 mil runt Orsasjön

Hur:
Rullande start på Sollerön med starttider för respektive färdväg och rekommenderade tider beroende på hur snabbt man cyklar. Längs de olika färdvägarna finns depåer med dryck, tilltugg, cykelservice och sjukvård. Vi har även ambulerande servicefordon att tillgå vid behov och om man bryter loppet får man skjuts tillbaka till Sollerön. Då detta är ett motionslopp kommer enklare tidtagning genomföras.

Dalahäst:
Efter genomfört lopp får man en dalahäst som pris och vart
 10:e, 20:e, 30:e, 40:e och 50:e lopp får man en större häst.

Deltagande:
Allt deltagande sker på egen risk enligt gällande trafikregler som deltagare förbinder sig att följa. Deltagare ska även följa funktionärers anvisningar och all form av nedskräpning är förbjudet och ska respekteras.

Covid-19:
Siljan Runt – En motionsrunda på cykel är vårt ordinarie lopp som vi hoppas 2021 ska kunna genomföras för 53:e gången under helgen 11-12 september 2021, men vi följer nu utvecklingen av Covid-19 och inväntar förhållningsregler från myndigheter för att kunna säkerställa ett tryggt lopp för deltagarna. Då dessa restriktioner ständigt förändras och kan så göra med kort varsel kommer vi att lämna besked senast 19 juli om arrangemanget är i fara och vi ändå måste ställa in årets lopp. Skulle så ske flyttas anmälan per automatik över till nästa års lopp.

Anmälningsvillkor:
Du hittar fullständiga anmälningsvillkor HÄR.

TILL ANMÄLAN